Nytårssnak

Efter en sporadisk tilstedeværelse på bloggen i juleferien er jeg tilbage med lidt nytårssnak: en lille forklaring, kombineret med mit nytårsforsæt. Traditionen tro deler jeg nytårsforsættet med jer her på bloggen hvert år og i år er ingen undtagelse. Jeg har tidligere haft nytårsforsæt om at sige ja noget mere, føle mig selv noget mere og at tage den med ro. 

I år er nytårsforsættet lidt en blanding af de sidste to. Efter jeg begyndte på min uddannelse i efteråret, kan jeg mærke at jeg endelig har fundet min hylde og at jeg virkelig gerne vil lære alt, hvad der er at komme efter på uddannelsen. Og det er her det, at tage den med ro kommer ind – for at ville bruge en hel masse tid på uddannelse(og at pendle til og fra Malmö hver dag samt at tale et andet sprog i skolen) kommer der også den faktor at der måske vil blive mindre energi til bloggen. Og i år skal jeg se at lære, at det er okay. Okay at fokusere mere det ene sted end det andet, for med fremtidsbriller på er det sgu smart at lære alt hvad jeg kan på den her uddannelse.

Og her kommer det at føle sig selv ind – for når jeg ikke har tusindvis af timer til bloggen kan jeg heller ikke blogge hver dag og bruge uanede mængder af tid på at tage billeder, ligesom de bloggere, der gør det fuldtid kan. Jeg har nemlig det lille issue, at jeg tit måler mig med dem der lever af deres blogs, hvilket er komplet urimeligt. Så jeg må til at lære at føle mig selv lidt mere generelt – ikke bare at stoppe med at måle min blog med andres og se at de har flere følgere, flere likes, er mere populære eller tjener flere penge på den.. Hermed forklaringen på blogfraværet: jeg er begyndt at acceptere at jeg ikke kan køre på fuldt blogger-blus konstant, hvorfor jeg tillod mig selv at tage den tid jeg havde brug for til at skrive eksamen og holde juleferie.. Og så er det bare sjovere at blogge, når man gør det på et passende niveau. Jeg lægger det arbejde i bloggen jeg kan, samtidigt med at jeg tager drømmeuddannelsen, der gør mig endnu bedre til det arbejde jeg allerede laver, og oven i hatten har jeg også andre projekter kørende. Det er egentlig ret sejt, ikke?

Apropos at gøre mange fede ting samtidigt, kan jeg fortælle at jeg har både et video-shoot og et lookbook-shoot, som jeg begge er art director og stylist på samt en blogger-tur til Berlin, indenfor årets første to uger. Plus at jeg fore tre dage siden færdiggjorde en eksamensopgave om visuel perception 14 dage før tid. BOOM! 2017 I’m coming for ya!

 

Har I nytårsforsætter?

(og forresten – de to shoots og berlinerturen er hermed en forklaring hvis jeg heller ikke er så aktiv herinde frem til midt-januar.. Men hey – der kommer til at være nogle sygt spændende ting at vise når jeg er færdig med alt det!)