store ændringer

outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger olympus 2nd day-3 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger citrus shirt-2 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger parrot-4 CLICK PHOTOS FOR ORIGINAL OUTFIT POSTS

Jeg synes det er længe siden, jeg sidst har givet den lidt ekstra collage-gas med mine outfitsfotos, så denne måneds “små ændringer” er nu blevet lidt vildere. Jeg har en idé om at jeg godt kunne finde på at gøre det oftere – jeg synes det er spændende at arbejde med farver og mønstre på den måde.. Om det så bliver vellykket eller ej!

Jeg er personligt gakket med første og sidste billede – hvilket er jeres favorit?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “store ændringer”

  1. Nanna Avatar

    Det ser mega fedt! Du har den fineste sans for farve- og mønstersammensætning!♥

    http://spectrum-nannaoerner.bloggersdelight.dk/

  2. Cecilie Avatar

    Fantastiske forandringer!