on Wednesdays, we wear…

1: HER, 2: HER, 3: HER, 4: HER, 5: HER, 6: HER, 7: HER, 8: HER, 9: HER, 10: HER

PINK! Jep, du gættede det. Men, altså. Lige pt. går jeg jo med farven hver dag – både i håret, men jeg er også inde i en lyserøde periode for tiden, og har været det længe. Men i dag sprang jeg lidt med på søde Cathrines vanlige “lyserød onsdag” da jeg skulle vælge en dag at udgive indlægget. Gud, jeg elsker den farve! Derfor har jeg hittet en omgang lækre pink sager, som jeg gerne vil dele med jer. Blandt andet den her geniale t-shirt, som jeg købte til mig selv i sidste uge og den her seje kjole som jeg pønser på måske at anskaffe mig.

Da jeg sad og lavede collager til det her indlæg var jeg iført pink bukser,  bh, t-shirt og  sweater. Og pink hår. Så er der vidst også fyldt op på alle konti, hva’?

Hvordan har I det med farven? Jeg kan personligt slet ikke komme over hvor nice den er!

[show_shopthepost_widget id=”2669562″]