outfit fra Paris

PhotobucketHAIRCUFF: H&M, LIPSTICK: MY BEAUTIFUL ROCKET by MAC, TOP: CUT OFF H&M, PANTS: VINTAGE CACHAREL, SOCKS&SHOES: H&M, RUCKSACK: FJÄLLRÄVEN KÅNKEN

Aha, endnu et look fra Paris! Jeg blev af flere søde læsere informeret om at jeg var at finde på Topshops tumblr, her den anden dag, og mon ikke om jeg fandt dette billede derinde! Angående dette outfit er jeg faktisk utrolig tilfreds denne gang. Det her outfit blev præcis sådan som jeg havde forestillet mig i mit hoved, med det helt rigtige udtryk og dette billede tilføjer også den helt rigtige attitude til outfittet, synes jeg! Idéen bag det hele var noget vintage Sporty Spice – og gerne så 90’er/millenium som det overhovedet kunne blive, og det blev lige sådan som det skulle være. Jeg rendte faktisk ind i nogle komplikationer mht. dette outfit, eftersom jeg havde glemt den oprindelige sports-bh, der skulle bruges med bukserne, så aftenen før, da jeg opdagede det, løb jeg som vinden fra mit hotel over Ile de la Cité og hen til Rue de Rivoli for at smutte i H&M fem minutter før lukketid (tak gud for at butikkerne først lukkede klokken 20!) efter en sort top, som jeg så fik klippet kort i receptionen på mit hotel. Puha! Men jeg fik da bikset outfittet sammen og er – som sagt – fuldt ud tilfreds! Hvad synes I?

Ah, another look from Paris, finally. Recently a lot of my readers informed me that I was to be found on Topshop’s tumblr and I found this photo in there! About the outfit: I’m so incredibly satisfied with this outfit. It turned out exactly the way I had pictured it in my head and with the completely right expression and, in this photo, the right attitude aswell! The idea behind the outfit was a vintage Sporty Spice and as 90’s/millenium-like as possible, and it turned out exactly as it should. I actually had some trouble doing this outfit since, the evening before I wanted to wear it, I found out that I had forgotten the sports bra I needed for the outfit. So I ran as fast as the wind, from my hotel, over Ile de la Cité and to Rue de Rivoli in H&M 5 minutes before closing time (thank god that the shops first close at 8pm!) to buy a black top, that I could cut in the hotel lobby. Pheew! But I got the outfit together and I am – as already mentioned – comepltely content! How do you like it?