svar på spørgerunden: blog, stil og shopping

Hej! Der er allerede nogle fede spørgsmål, så det eneste jeg vil spørge dig om er om du ikke nok vil svare i en video? Jeg synes selv det er det fedeste. Det tager så lang tid at sidde og læse det hele… Det andet synes jeg er meget mere personligt.
Det er der ret mange, der spørger om, men her må jeg skuffe jer.. Jeg kan slet ikke lide at se og høre mig selv på video og ville ikke lige kunne kapere at lave en svar-video, selvom, som du siger, det er lidt mere personligt.

PhotobucketHvilke blogs læser du selv? Det er faktisk meget forskelligt – for det meste prøver jeg på at få klikket mig rundt på en masse udenlandske blogs, da jeg synes der er mange spændende ting at hente der.. men jeg husker godt nok ikke navnene på dem, da jeg tit lige falder tilfældigt over dem. J Af danske har jeg længe været fast læser hos Stine Mo, Anna Sofies Closet, Framboise Fashion og Pagik. Har du et stil ikon(hvem)? Jeg tror det ikke. Jeg har dog en ting for Carrie fra Sex and the City sådan cirka i midten af selve serien, hvor hun tit var klædt tema-agtigt eller en smule grimt. Men jeg har dog ingen specifik person, jeg ser op til stilmæssigt. Hvor fra får du din inspiration til din stil fra? Jeg får lidt inspiration over alt. Nogle gange fra et outfit på en blog, nogle gange fra en tilfældig farvekombination, jeg har set et eller andet sted, nogle gange fra en generel stil-æra (oftest 90’erne – ikke overraskende!) og nogle gange fra et stykke tøj, når jeg overvejer hvordan det ville kunne styles optimalt. Det er meget forskelligt, hvor jeg henter min inspiration, det kan lige så vel være fra en bygning som fra en anden person.

PhotobucketHvordan reagerer folk på din stil? Det er meget forskelligt. Hvis jeg bare går rundt på gaden kan jeg ikke undgå at få nogle blikke, men det byder man vel også lidt op til, når man klæder sig så tosset. Mine venner er ret positivt stemte overfor min stil og synes tit det er fedt når jeg kommer iført et eller andet, der er lidt for langt ude. En af mine veninder har en gang sagt til mig: ”din stil er lidt ligesom kunst og hver dag glæder man sig lidt til at se hvad du nu finder på!”, hvilket jeg tog som et kæmpe kompliment! Jeg tror også nogle synes jeg er åndssvag, men jeg får det sjældent direkte at vide – så det må de selv gå og bakse med :)´Er der en speciel type stil du går efter (rocket, feminin osv.)? Slet ikke. Faktisk så lidt som muligt. Jeg har en lille mission om ikke at kunne blive forudsigelig, så jeg skøjter rundt inden for næsten alle stilgenrer hele tiden. Skiller ud dig stilmæssigt ud fra dine veninder, eller har de alle ligeså fed stil som dig, eller synes de måske bare du går i noget mærkeligt tøj? Jeg vil sige jeg skiller mig stilmæssigt ud fra dem. Jeg tror de bekymrer sig lidt mindre om mode end jeg, de er nok klædt lidt mere ”almindeligt” hvis man kan sige det. Men alligevel mindre ”almindeligt” end andre ”almindelige”. Giver det mening? Hvordan vil du gerne signalere dig selv og din personlighed igennem din stil? Jeg tror at det jeg prøver at signalere gennem min stil egentlig er, at jeg har humor. Det er gået op for mig for nyligt. Jeg klæder mig nogle gange ret karikeret og anderledes. Jeg gør det mest, fordi jeg selv synes det er sjovt at klæde mig ud, men også fordi jeg synes at folk, der går forbi mig skal enten skal kunne kigge på mig og tænke ”det er sgu fedt”, ”hold fast hvor er det åndssvagt” eller ”det set sgu sjovt ud” og så kunne gå derfra med et smil på læben.

PhotobucketPhotobucketHvor ligger det Gyldne Dådyr (by, gade osv,)? det ligger i Aalborg, i Nørregade. Når man kommer fra Bredegade og går ned ad Nørregade er der er skilt til dådyret og en port, med nogle dukker, som man går igennem og kommer ind i dådyrets gård. Plejer du at gå i luksusgenbrug eller almindelig? Jeg synes der er nogle supergode almindelige genbrugsbutikker i byerne omkring Ålborg, men det lyder som om du oftest går i det Gyldne Dådyr? Jeg gør begge dele. Jeg har en forkærlighed for dådyret, fordi jeg ved jeg altid kan finde noget deroppe og at de køber super gode ting ind. Men jeg går også super meget i almindelige genbrugsbutikker, for der findes intet bedre end at komme hjem med 5 stykker tøj for 100kr. Så sent som i fredags var jeg faktisk på genbrugsjagt i hele Aalborg med nogle veninder, hvor jeg fik mig nogle ret gode ting. Hvilke butikker køber du tøj i? Alt fra genbrug til second hand til H&M og Weekday. Men nok mest genbrug og second hand – highstreetbutikker bruger jeg mest til basiskøb. Hvilke genbrugs butikker kan du anbefale? Jeg ved ikke helt om man kan anbefale genbrugsbutikker – der er jo aldrig helt en garanti for at man finder noget godt. Men der hvor jeg selv har fundet flest gode ting er i ”IGEN” på Vesterbro i Aalborg og i Blå Kors på Gugvej i Aalborg. Hvad er dine bedste genbrugskøb? (show us!) Hands down: mine 90’er-støvler og min hvide frakke, som jeg begge har købt i ”IGEN” på Vesterbro for tilsammen 175kr. Jeg er helt tosset med støvlerne og frakken bruger jeg næsten hver dag! Derudover er alt med pallietter totalt favorit og mine pallietkøb fra København i påsken er helt igennem fantastiske!

PhotobucketHvor lang tid har du haft bloggen? I dag, præcis, har jeg haft den i 2 år og 1 måned. Det første ¾ år af bloggens levetid var der ikke så meget gang i den, men i foråret 2011 begyndte jeg at arbejde lidt mere målrettet på den og nu er jeg her J Hvornår begyndte du virkelig at interessere dig for mode? Puha.. ret så længe. Jeg fandt for nylig nogle tegninger fra omkring 2001, hvor jeg havde tegnet tøj på nogle modeller, og ellers har jeg bare altid været glad for at klæde mig ud. Jeg ville rigtig gerne være model en gang, men så blev jeg kørt ned af en lastbil da jeg var 11 og fik et kæmpe ar på mit ben og så stoppede jeg med at vokse nogle år senere – så var det ligesom en død drøm. Så kastede jeg mig over styling. Jeg husker at jeg i hvert fald siden omkring 2007 har siddet hver sæson inde på style.com og tjekket de nye kollektioner ud. Hvad synes du om de sokker hvor der ligesom er små huller til tæerne? Lidt ligesom handsker… bare til ens fødder? Jeg har ikke haft de helt vilde oplevelser med de strømper faktisk. Jeg havde en gang et par der var regnbuestribede og jeg kan huske at det knirkede på sådan en ubehagelig måde mellem tæerne, når jeg havde dem på. Det er ikke lige mine favoritstrømper Hvad er din ynglings læbestift? Og hvor mange har du? Jeg har i alt 14 læbestifter, som jeg kan finde, jeg burde være oppe på 16, men min orange fra MAC er på mystisk vis forsvundet og jeg ved at jeg har endnu en lilla fra MAC et eller andet sted. Hvis jeg skulle vælge favoritter ud fra hvilken, jeg går mest med, må det være min orange fra LimeCrime, der hedder My Beautiful Rocket. Hvis jeg skulle vælge efter hvilket jeg synes er sejest er det min blå fra LimeCrime, ved navn No She Didn’t (hvis ”etui” desværre er blevet spist af min hund, eftersom læbestiften dufter af vanilje) og min mørkelilla fra MAC ved navn Cyber. Men ellers synes jeg at røde læber er noget af det flotteste, piger kan have. Hvordan kommer man ind til copenhagen fashion week, skal man bestille billet eller kommer man bare? Nu har jeg ikke nogen erfaring med Københavns modeuge faktisk, så jeg kan ikke give de helt store råd. Men jeg har for nylig skrevet til nogle af de danske designere, der holder shows, og spurgt om jeg måtte komme med, hvorefter jeg allerede har fået invitation fra to – super fedt! Men hvis du vil ind til shows, mener jeg du skal have invitationer, jeg tror ikke man kan købe billetter til det.

Dear foreign readers: since I got no questions in English, and since this post has a lot of text already, I decided not to do it in English as well. You can go read it in English HERE.

Udgivet
Kategoriseret som BLOG