outfit: fashion week volume

Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-6 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-2 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-4 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-7 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-5 JACKET, SHIRT & BELT: SECOND HAND, BAG: BELSAC, TROUSERS: HENRIK VIBSKOV, SNEAKS: ECCO

photos by Andreea Bogdan

Så er der modeuge outfit på menuen! Selvom jeg mestendels arbejdede backstage under Københavns modeuge og derfor behøvede outfits, der var mere behagelige end smarte, kunne jeg ikke dy mig for at skeje en smule ud alligevel. Jeg havde fået lov til at låne lidt sager af Henrik Vibskov under modeugen og en af de ting, jeg lånte, var de mest formidable, voluminøse bukser med print og en helt utrolig form. Resten af mit outfit holdt jeg i hvidt med en løs skjorte og et par sneaks(se outfittet uden frakken her), som mine fødder havde tigget efter, efter en måned i spidse sko på Darling kontoret.

Dagen gik med forberedelse og eksekvering af lala Berlin showet og så sluttede jeg dagen af som tilskuer til Henrik Vibskovs show på rådhuset – I får mine favoritlooks fra Københavns modeuge at se i morgen!
Hvad synes I om mit modeuge-look?
[show_shopthepost_widget id=”1398072″]


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “outfit: fashion week volume”

 1. Johanne Avatar

  Skønt outfit – i hvert fald det af det jeg kan se. Jeg er begyndt at have det problem med din blog at den kun indlæser det første billede. Lige gyldigt hvor mange gange jeg refresher… Det er ærgeligt, når nu dine billeder er det bærende.. Ved ik om det kun er mit problem?

  1. Marie My Avatar

   Ej hvor underligt! Det virker til at der er flere der har lignende problemer – øvøv, jeg hiver fat i min support med det samme!

 2. Katrine K Avatar
  Katrine K

  Jeg kan også kun loade det første, og af og til slet ingen billeder 🙁

  1. Marie My Avatar

   Ej hvor øv! Jeg vender situationen med min webdesigner, vi kan simpelthen ikke have at folk ikke kan se billederne!