outfit: fashion week volume

Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-6 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-2 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-4 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-7 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-5 JACKET, SHIRT & BELT: SECOND HAND, BAG: BELSAC, TROUSERS: HENRIK VIBSKOV, SNEAKS: ECCO

photos by Andreea Bogdan

Så er der modeuge outfit på menuen! Selvom jeg mestendels arbejdede backstage under Københavns modeuge og derfor behøvede outfits, der var mere behagelige end smarte, kunne jeg ikke dy mig for at skeje en smule ud alligevel. Jeg havde fået lov til at låne lidt sager af Henrik Vibskov under modeugen og en af de ting, jeg lånte, var de mest formidable, voluminøse bukser med print og en helt utrolig form. Resten af mit outfit holdt jeg i hvidt med en løs skjorte og et par sneaks(se outfittet uden frakken her), som mine fødder havde tigget efter, efter en måned i spidse sko på Darling kontoret.

Dagen gik med forberedelse og eksekvering af lala Berlin showet og så sluttede jeg dagen af som tilskuer til Henrik Vibskovs show på rådhuset – I får mine favoritlooks fra Københavns modeuge at se i morgen!
Hvad synes I om mit modeuge-look?
[show_shopthepost_widget id=”1398072″]