outfit: La Glace

Marie for Grazia_Andreea Bogdan-3Marie for Grazia_Andreea Bogdan-4Marie for Grazia_Andreea Bogdan-2Marie for Grazia_Andreea Bogdan-1Marie for Grazia_Andreea Bogdan-5Marie for Grazia_Andreea Bogdan-6Marie for Grazia_Andreea Bogdan-7 SHIRT & SKIRT: AMERICAN VINTAGE, WATCH: CLUSE, SHOES: VANS X & OTHER STORIES

Nogle billeder, jeg har haft længe, men ikke har kunnet vise frem, er disse, som min veninde, Andreea, og jeg skød lige efter modeugen i KBH. Andreea fotograferede mig til en it-girl/trendsetter-artikel på Grazia.it – se artiklen og resten af vores billeder her og vi havde bestemt os for ikke bare at lave en omgang almindelige outfit-fotos, men at putte lidt mere narrativ og tema ind i billederne.
Den billedserie, jeg er allervildest med er disse, som vi skød på konditoriet La Glace(ikke dårlig location, nu når man også skal have kage med på billederne) med et outfit, der matchede butikken, så det hele fik en Wes Anderson-agtig feel.

Outfittet er egentlig ét jeg lånte til at have på under modeugen, men som jeg ikke havde tid til at få fotograferet – så heldigvis kan I få det at se nu.

Hvad synes I om vores shoot? 

 

SHOP TERN TIL FORÅRET
[show_shopthepost_widget id=”1480596″]