outfit: shades of white

outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger hm studio second day-10 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger hm studio second day-1 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger hm studio second day-6 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger hm studio second day-9 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger hm studio second day-2 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger hm studio second day-4 SCARF, BAG & COAT: SECOND HAND, TOP: 2ND DAY, JEANS: H&M STUDIO SS16, SHOES: SELECTED

Ting, jeg var vild med at gå med i løbet af mine folkeskoleår er generelt ting, jeg senere hen har bestemt mig for at holde mig langt væk fra. I ved, såsom sorte handsker med afklippede fingre tilsat sort neglelak, skrigpink og grøn øjenskygge kombineret med kôhl eyeliner på den våde kant, syntetiske festtoppe kombineret med push-up bh’er og sidst, men ikke mindst: lavtaljede jeans.
Men som det er med de fleste ting, jeg tidligere har haft bandlyst fra min garderobe(som denim og farven grå), er de lavtaljede jeans faktisk kommet tilbage i en ny og uventet lækker form – nemlig som de her formidable patchwork jeans i ufarvet øko-bomuld fra H&Ms seneste studio-kollektion.

Jeg lånte dem til min London-tur og var, til at starte med, ret skeptisk. Men da jeg fik dem på og fik stylet dem rigtigt, fik de mig til at føle mig så umådeligt cool! Selvom de måske gør at min krop ser en smule bredere ud end den er(grunden til jeg bandlyste dem til at starte med), så gav outfittet mig sådan en følelse af chikhed at jeg var fuldstændigt ligeglad. Jeg mener, cremehvide bukser med cremehvid frakke, bluse i (overraskende) afdæmpede farver og en lille halsklud, altså, what’s not to like?

Måske har jeg tilladt den lave talje at komme tilbage ind i garderoben, men please, please, få mig til at stoppe, hvis jeg nogensinde begynder at synes at jeg skal til at gå med små fjollede toppe eller skrigpink øjenmake-up igen!

Hvad synes I om mit look og hvad har I bandlyst fra garderoben fra de pinlige teenage-år?
[show_shopthepost_widget id=”1445399″]