outfit: show some skin

outfit march 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -5 outfit march 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -7 outfit march 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4 outfit march 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -6 outfit march 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -3 outfit march 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -8 outfit march 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1 outfit march 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -2 LIPS: KIKO, DRESS: ASOS, NECKLACE: HVISK X FREDES BLOG, BELT: & OTHER STORIES, SHOES: ZARA, BAG: SECOND HAND

Da jeg var ti år gammel havde jeg en røde bluse med huller på skuldrene og rød og hvid-stribede ærmer. Det var den allersejeste bluse jeg havde i garderoben og havde den på til alle begivenheder, hvis man skulle se lidt sej ud. For en uge siden fik jeg så fat i den her stribede sag fra ASOS, der minder utroligt meget om mit tidligere garderobe-hit. Det er pudsigt hvordan ting, man troede var forbi kommer tilbage – og så på så fin en måde! Jeg er vild med kjolen og er endelig blevet frisk på at vise en smule hud i det her vinter-agtige efterår – bare på skuldrene.

Forresten, har I set det fine samarbejde mellem Hvisk og Fredes Blog? Frede har været så skøn at forære mig en halskæde fra kollektionen og jeg har gået med den lige siden jeg fik fingrene i den – hvor er den fin! Når smykkerne kommer til salg kommer der muligvis en lille rabatkode herfra.

 

Hvad synes I om mit outfit? 
[show_shopthepost_widget id=”1463791″]