Paris haute couture week: øjeblikket

ALL PHOTOS BY ME // SEE MORE AT NEMESIS, BABE STREETSTYLE

Så kom tiden, hvor jeg kan vise jer lidt flere af mine street style-billeder – og endda de allerfriskeste, som jeg tog i starten af ugen under den parisiske Haute Couture modeuge. Jeg kan godt mærke at jeg er blevet en smule rusten efter at have holdt modeuge-pause i knap fire måneder – dog synes jeg da at jeg har fået fikset mig en smule fine billeder i Paris og mon ikke de kommende fire modeuger, jeg skal til, skal få mig op i gear igen? Jeg glæder mig i hvert fald til at komme ordentligt igang med kameraet og modeuge-cirkusset igen! Mine favoritbilleder her inkluderer helt sikkert det øverste af Frol Burimskiy og Ulyana Sergeenko; det midterste af kvinden, der stiger ind i bilen og hvor hendes chauffør og bildøren danner en ramme om billedet; og de sidste billede, som, ifølge mig, virkelig er et fint øjebliksbillede. Der kommer løbende flere billeder op på min tumblr(som I er meget velkomne til at re-blogge derinde) og jeg kommer naturligvis også til at udgive en del flere her snart. Hvilke kan I bedst lide?

Time has come, when I’m able to show you a bit more of my street style pics – the very freshest ones even, which I shot in the beginning of this week during the Parisian Haute Couture week. I feel like I’ve become a bit rusty after having had a fashion week break of nearly four months – but I do think that I did get some good shots in Paris and surely I’ll get back into the game during the four fashion weeks I’ll be attending in the months to come. I’m really excited to get going with my camera and the fashion week circus again! My fave photos in this bunch include the top one of Frol Burimskiy and Ulyana Sergeenko; the middle one of the woman getting into her car, with the driver and the car door creating a frame around the photo; and the last photo, which I really think is a nice in-the-moment shot. I’ll be posting more photos on my tumblr(which you’re very welcome to re-blog) and I’ll of course also post some more on the blog soon as well. Which ones are your faves?