paris memories

streetstyle18553-web-2streetstyle18550-diptych-2 streetstyle18548-web-3 streetstyle18554-web-2
photos by Vanessa Jackman
DRESS: HENRIK VIBSKOV, TURTLENECK, BELT & BAG: SECOND HAND, SHOES: COMPANYS

Efter jeg stoppede med at arbejde som streetstyle-fotograf, har jeg været i Paris to gange. Den sidste gang var i oktober – nu er vi næsten i april og jeg er ved at få abstinenser!

På den ene side savner jeg lidt de lange modeuge-rejser med arbejde fra morgen til nat, en krop, der var så træt at man kollapsede hver aften man kom hjem for at redigere billeder og en hverdag, der var så monoton – med fotografi af de samme mennesker på den samme måde – og alligevel så forskelligartet på samme tid.
På den anden side, glæder jeg mig til stadighed over at jeg ikke har det pres på skuldrene at få de rigtige billeder til den og den kunde hver dag og skulle spendere nætterne med billed-redigering når jeg er til modeuge. Det er sjovt som ting, man var træt af og synes uoverskueligt i situationen, bliver helt forgyldte i lyset af lidt nostalgi, hva?

For ikke så forfærdeligt længe siden fandt jeg nogle billeder fra den sidste dag jeg var i Paris i efteråret iført drømmekjolen over alle drømmekjoler – nemlig en rød, kolonorm mønstret sag jeg havde lånt af Henrik Vibskov og som jeg stadig går og drømmer om. Jeg er stadig ret så glad for stylingen af den røde sag – med et bælte, så jeg ikke lignede et telt og tilsat en lille rygsæk og sneaks for at tone det voluminøse look lidt ned.

 

SHOP STORE, LØSE KJOLER
[show_shopthepost_widget id=”1503856″]