Personal post: yoga, træning og bloggen

SWEATSHIRT: MONKI, TIGHTS: NIKE, GET THEM HERE, STUDIO FOOT WRAP: NIKE, GET THEM HERE

Jeg har egentlig aldrig snakket så super meget om træning her på bloggen, men da Nike skrev til mig for nyligt med et samarbejds-tilbud tænkte jeg at der var både chancen for at lave et fedt og spændende post om min træning samt at lave et samarbejde med et super coolt brand(Har I set deres seneste kampagne med FKA Twigs? Det er for sygt sejt!)

Men til sagen: jeg har gået til yoga i omkring 4 år nu og ærligt talt, tror jeg ikke jeg ville være hvor jeg er nu, karrieremæssigt, fysisk og mentalt var det ikke for yoga og meditation.

 

I forhold til det fysiske har jeg hypermobile led og en skæv ryg, hvilket betyder af min skrivebordsarbejde og al den rejsen er ret hårdt for min krop, hvis jeg ikke arbejder med at styrke mine led i og arbejde med smidighed.

Jeg testede Nikes Zonal Strenght Training Tights til yoga forleden og prøvede også Nikes Studio Wrap, som er en slags yoga-sko og jeg er ret tilfreds! Tightsene er superstramme, hvilket gør at de hjælper lidt til med at stabilisere min core og at støtte mine svage knæled under yoga – superfedt, eftersom at overstrække i knæene virkelig er et af mine svage punkter. Studio Wrap ”skoene” var også ret gode til at fastholde fødderne på måtten i kriger-stillingerne, hvor jeg tit glider lidt. Virkelig fedt at kunne få lidt mere støtte og selvsikkerhed i min træning på den måde!

NIKE STUDIO WRAP

Selvsikkerhed I min træning er ret vigtigt for mig – bade praktisk for at holde min krop stærk og sund, men også for at give lidt ekstra mentalt og kreativt I forbindelse med det her blog-arbejde. Den der fysiske og mentale pause fra en hverdag der går så hurtigt, gør at jeg holder mig selv lidt mere oven vande hvad angår presset fra mig selv for at præstere vildt meget og lave seje ting hele tiden og den der følelse med at alle går og laver sejere ting og har federe liv. At finde ud af hvad der egentlig er vigtigt for mig og det, at stoppe med at tænke over det urealistiske pres, man kan lægge på sig selv en gang imellem kommer bare med den der pause fra livet, som jeg synes yoga giver. Det får mig virkelig til at føle mig lidt mere selvsikker og giver mig energi til at gå i gang med nye ting.

NIKE ZONAL STRENGTH TRAINING TIGHTS

At arbejde I den konkurrenceprægede modeverden og bloggerverden samtidigt med at gå i skole og have et liv oven i hatten, giver en smule stress en gang imellem og der kan yoga holde mig need på jorden – at gøre noget man er god til og vide at det hedder “yoga practice” og ikke ”yoga perfect” gør at jeg ikke tager andre ting så forfærdeligt højtideligt. Det gør at jeg tror på at jeg kan komme til at holde til at arbejde i den der lidt skræmmende, hurtige branche, for jeg ved hvor jeg kan finde en pause og at jeg min indstilling til ting bare bliver en smule mere sund og afslappet når jeg holder min yoga og meditation ved lige.

Træner I også? Og hvad gør det for jeres liv?

GET THE LOOK
[show_shopthepost_widget id=”2364271″]