ready, set, shoot!

mooodboard find kilder til alle billederne HER

Som I måske har opdaget på min instagram, er jeg taget til København i et par dage for at få klaret nogle møder, lave blog-ting og i dag, for at lave et shoot. Fotografen Luka Roné og jeg har nemlig slået pjalterne sammen i dag, har booket en model og lånt en masse tøj, og så har vi ellers fået smækket et shoot sammen.

Jeg har været super spændt på hvordan det kommer til at gå og vi har brugt længe på at diskutere shootets overordnede tema. Vi er kommet frem til – stylingmæssigt – at den skal stå på en smule fjollede sager, men mikset med et ret afslappet og casual look, for at trække fjollerierne ned på et så simpelt plan som muligt.. Og jeg har i dagens anledning lige smækket et moodboard sammen med de billeder, der vil komme til at inspirere mig på stylingfronten i dag. Tjek resten af mine moodboard-billeder til shootet ud HER!

Hold øje med instagram i dag, det kan være, der kommer teasere!