ENDELIG! Røde Kors og Miinto laver genbrugswebshop!


KOMPLET GENBRUGS-OUTFIT

I spørger ofte ind til hvor det er jeg hitter mine lækre genbrugssager henne og som oftest – og især efter jeg er rykket til KBH – finder jeg mine lækre genbrugskøb i Røde Kors-butikker(I ved, som Fremtiden og Munufea, som jeg tippede om her). Og nu har jeg fået endnu et lækkert genner-sted at shoppe, hvor man kan være med uanset hvor man bor i landet. Røde Kors er nemlig gået ind i et samarbejde med Miinto, hvor man kan shoppe ægte, nede-på-jorden, almindeligt genbrug på nettet til priser der er ret fine. I ved, sådan Aarhus centrum-genbrugsbutik-priser eller Amagerbro-genbrugsbutikpriser, og det synes jeg ikke er så slemt i forhold til det nice udvalg der er i webshoppen. Jeg har allerede fundet nogle lækre sager, der er så billige at selv nærige, nordjyde-Marie overvejer at webshoppe for en gangs skyld, og jeg synes der kommer flere og flere fine ting derinde!

Åh, nå ja, muligvis er det ligegyldigt at nævne i den her sammenhæng, for I ved det nok godt, men jeg husker lige at snakke om den der gode samvittighed man får, når man køber genbrug, hvis man alligevel skal shoppe: du støtter jo både Røde Kors’ gode arbejde samt shopper bæredygtigt når du går i genneren. Win over hele linjen!

Du kan besøge Røde Kors og Miinto webshoppen her og ellers kan du lige tjekke ud de ting, jeg står klar til at putte i indkøbsnettet på collagen herunder(mit gule outfit er forresten også fra Røde Kors) – seriøst nogle nice ting! Hvad synes I?

 

1: HER TIL 150KR, 2: HER TIL 75KR, 3: HER TIL 100KR, 4: HER TIL 90KR, 5HER TIL 80KR, 6: HER TIL 85KR, 7: HER TIL 70KR, 8: HER TIL 80KR, 9: HER TIL 130KR, 10: HER TIL 130KR

Hvis nogle af linksene ikke virker, er det fordi at produktet er blevet solgt, men så er det jo bare at kigge videre i webshoppen!