NEMESIS, BABE FLYTTESALG: shop mit tøj og mine ting!

nemesis babe marie my moving sale selling clothes -2 nemesis babe marie my moving sale selling clothes -4 nemesis babe marie my moving sale selling clothes -6room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-13nemesis babe marie my moving sale selling clothes -3 nemesis babe marie my moving sale selling clothes -1 nemesis babe marie my moving sale selling highclothes -1

Som I nok har spottet på min facebook-side, står jeg pt. og skal flytte fra mit enorme værelse på Islands Brygge til et mindre sted – og derfor skal jeg have solgt en hulens masse sager. 

Derfor holder jeg på fredag eftermiddag et flyttesalg i min lejlighed, hvor jeg sælger møbler, en hel masse tøj, planter, plakater, tasker og hvad jeg ellers kan finde i gemmerne – alt på billederne ovenover er til salg(lige udover lyskæden og maleriet) på fredag og der er endda kommet flere ting i sælge-kassen siden jeg tog billederne i går!
facebook-begivenheden kan I være søde at trykke “deltag”, hvis I kommer og løbende se billeder af hvilke ting, der kommer med på salget.

Så kom endelig forbi og shop jer fattige i mine egendele! Der bliver lidt drikke og snacks og goodiebags til de første 10, der køber noget! 

 

NEMESIS, BABE FLYTTESALG
fredag d. 29/4 kl. 14:30 – 18:00
Gunløgsgade 22, 4.1, Islands Brygge, 2300 KBH S