den ultimative fødselsdagsgave – og vinderen er…

marie my birthday giveaway nemessis babe-3

Den store fødselsdags-giveaway er ovre og jeg har tilfældigt bladret gennem jeres formidable fødselsdagsoplevelser for at finde vinderen – min pegefinger endte med at pege på Philippas 19 års-fødselsdagsoplevelse:

Mit absolut bedste fødselsdagsminde var min 19 års fødselsdag. jeg havde året inden haft den helt store 18 års fest i et lejet lokale og alt det lir, hvilket var fantastisk, men der var nu noget helt specielt over at holde en fest derhjemme for mine bedste venner i hjembyen og udefra. det er var super hyggelig aften/nat hvor vi endte med at lave pandekager kl 5 om morgenen inden vi dejsede om inde i min stue! Der er intet som at opleve sine venner fra forskellige steder ave det sjovt sammen på kryds og tværs! 

Tillykke, Philippa, du har vundet! Jeg sender dig en mail i dag 🙂

 

Psssstt... Jeg holder forresten flyttesalg i min lejlighed i morgen eftermiddag – kig forbi og køb noget skønt tøj og en masse andre fine ting! Se eventet og hvad jeg sælger HER!