weekend-vip i Paris, del 2

 

 

Tid til del 2 af min weekend i Paris! Noget, jeg desværre glemte at tage billeder af, var det hammerfancy hotel jeg boede på den anden nat, Felicien, hvor jeg blandt andet nød en fin udsigt, karbad, morgenkåbe(da jeg så der hang en i skabet blev jeg nødt til at hoppe i den, så jeg kunne føle mig lidt luksusagtig) og morgenmad på sengen. VIP? Det tror jeg nok! Ellers kommer her hvad jeg lavede i søndags:

Time for part to of my weekend in Paris! Something I forgot to photograph, was the very fancy hotel, Felicien, which I stayed at on my second night. Here I enjoyed a great view, a warm bath, bathrobes(when I found one hanging in the closet, I couldn’t resist putting it on to walk around feeling luxurious) and breakfast in bed. VIP? I think so! Here’s what I also did on Sunday: 

 photo dag2-2_zps753461b6.jpg photo dag2-1_zpsede5e363.jpgVi startede dagen ud med et madlavningskursus på den smarte restaurant, Lenôtre, hvor vi lærte af lave lækre desserter, mad med foie gras og carpaccio af kammuslinger.. Og derudover blev der, igen, hældt både lækker vin og champagne på os – mmh!

We started our day with a cooking course at the fancy restaurant, Lenôtre, where we learned how to make delicious desserts, food with fore gras and carpaccio of scallops.. And then, again, we were being catered with both great wines and champagne – yum!

 photo dag2-3_zps38e926e3.jpg photo dag2-4collage_zps357da4b8.jpg photo dag2-5_zpsc33f1dc5.jpgSenere på dagen tog vi mod Le Marais, hvor vi kom på rundtur i diverse privatejede butikker med hjemmelavede smykker(og det smukkeste stativ med fjer), hjemmelavede olier og cremer og en butik med det fineste udvalg af vintage tøj og lidt nye mærker.. (jeg er SÅ forelsket i den Chanel skijakke!)

Later on the day, we went to Le Marais,where we were taken around private boutiques with home-made jewelry(and a gorgeous metal and glass stand with feathers in it), home made oils and creams and a store with gorgeous vintage and new pieces.. (I’m so in love with that Chanel ski jacket!)

 photo dag2-7_zpse3443ac9.jpg photo dag2-6_zpseb762292.jpgDagens endte, for mit vedkommende, i l’Eclaireur, en high end butik designet af Philip Starck. Til trods for tøjet derinde var langt ude af min rækkevidde, var jeg komplet overvældet af butikken. Det fantastiske design – overmalede stykker af træ og metal overalt, skærme med farvede tåger, kunstværker i hulrum i væggene og paneler, der kunne køre op og ned, så der ikke var alt for meget tøj på udstilling hele tiden – var komplet fuldendt. Herefter vendte jeg snuden hjemad og kørte ud af mørke Paris imens jeg lyttede til DET HER. Kan det blive smukkere(og mere SATC-Carrie i Paris-agtigt)? Jeg tror det ikke!

The day ended, for me, in l’Eclaireur, a high end store designed by Philip Starck. Despite the fact that the clothes were way out of my economical reach, I was so overwhelmed by this store. The amazing design – grey painted pieces of wood and metal all over, screens with colored, moving fogs, art pieces in tiny rooms in the walls and panels that could slide up and down to hide and reveal the clothes, so there wouldn’t be too much of it on display all of the time – was so completely complete. Hereafter I went home and drove out of dark Paris while listening to THIS. Can in be any more beautiful(and SATC-Carrie in Paris-like)? Don’t think so!