SS17 store trends #1

ss17-trend-collage-block

BLOKFARVER

En ting, jeg selv dyrkede meget i mine teenage år var at finde på stort set alle catwalks under SS17-showene, er de ensfarvede looks. Farvel til colorblocking med flere farver – nu er tiden til at vælge én farve og satse 100% på den. Den lette måde er at hoppe i en ensfarvet kjole, men mine favorit-looks fra denne trend er egentlig de mere sammensatte looks. Et skørt og en sweater i forskellige gule toner eller en peplum-top med et par vidde bukser i samme laksefarve. Jeg er vild med trenden og der kommer helt sikkert til at gå lidt teenage-Marie i den, for jeg skal til at gå i ensfarvede looks igen!

Se DETTE indlæg for en guide til hvordan du klæder dig i ensfarvede looks! 

 

 

ss17-collage-trend

LAG PÅ LAG-PRINTS

Endnu en trend jeg virkelig er vild med er det komplet modsatte af den ensfarvede trend, nemlig så mange prints som muligt. At kombinere flere prints er nemlig også en stor trend til SS17-showene – både en kombination af samme type print, såsom striber på striber, eller en kombination af flere prints sammen. Jeg er ret vild med denne trend og vil helt sikkert selv prøve at style flere print-on-print looks!

Se DETTE indlæg for en guide til at style flere prints på samme tid. 

 

 

ss17-trend-collage-deconstructed DEKONSTRUKTION OG ASYMMETRI

Noget, jeg spottede da jeg gennemgik SS17-showene var en ny tendens med dekonstrueret “office wear”. Efter jeg spottede den tendens opdagede jeg at det var en generel tendens som ikke kun var med “office wear” – dekonstruerede jakker og bukser er et hit. Men den asymmetriske, dekonstruerede skjorte er absolut noget der er gennemgående. Jeg synes det er et ret cool tvist til den klassiske herreskjorte og som en trend, der har været en del i streetstyle-billedet på det seneste er der stor fokus på bare skuldre og store ærmer.

 

 

Min favorit blandt disse trends er helt sikkert lag-på-lag prints! Hvilken er jeres?