ugen i øjeblikke # 3

Fujifilm Instax-kameraet som jeg tager billederne til indlægget med er udlånt af Instax Danmark på mit eget initiativ

Endnu en gang tid til fine øjeblikke fra en uge, der begyndte endnu engang med sygdom – jeg har ikke helt rystet den der halsbetændelse af mig, eller, mit immunforsvar er i hvert fald ikke helt på dupperne endnu. Så jeg får ægte holdt ferie, for tiden – sovet længe, slappet af, spist halstabletter og set Krøniken – nu er vejret jo heller ikke til så mega meget mere, så jeg bærer over med det!

Ugen begynde rigtig tirsdag, da jeg havde rystet den værste virus af mig med et besøg hos min gamle, dejlige veninde Kathrine, som lige er flyttet til København – endelig, efter 3 år hvor vi har boet i forskellige byer! Vi matchede ret godt, begge iført grafiske prints, så vi besluttede os for at tage et opstillet venneportræt med selvudløser. Senere på ugen var jeg på kaffe-besøg hos Munthe, hvor jeg også rende ind i søde Laura, som arbejder som designassistent der. Vi har ikke set så meget til hinanden i et stykke tid, så det var skønt at se hende igen! En del af ugen er også gået med arbejde – både for Nicholas med en hel masse mails over det hele og derudover bloggen og sidste men ikke mindst, det jeg lavede i Absalon i to timer i fredags (på billedet her): afstemning af banken med mit firmas regnskaber. Så er der sommerferie! 

Sidst men ikke mindst blev det også et smut forbi min søde søster på Vesterbro – lige før jeg smuttede hjem og smækkede mig ude af kollektivet fredag aften, mens resten af mine roomies var på festival. Så fredag nat og det meste af lørdagen blev spenderet hjemme hos Kathrine, mens jeg ventede på at nogen kom hjem og lukkede mig ind.

 

Hvad har I fået ugen til at gå med?

 

Se flere af disse indlæg: 

UGEN I ØJEBLIKKE #1

UGEN I ØJEBLIKKE #2

ROSKILDE FOTO DAGBOG