tip: bæredygtige hårprodukter fra Davines

nemesis babe marie my purely professional davines beauty post-2 nemesis babe marie my purely professional davines beauty post-3  Da jeg var på besøg hos et pr-bureau i februar og talte med dem om min interesse for bæredygtighed fik jeg stukket et par testere på noget hårpleje fra Davines i hånden – for så skulle jeg da lige prøve dem! Udover at de gør håret enormt blødt og lækkert, dufter helt exceptionelt godt og er virkelig flotte, er Davines produkter nemlig bæredygtigt produceret. Det lige giver et ekstra skub til lækkerhedsfølelsen, synes jeg.

Der er enormt mange aspekter af Davines bæredygtige profil som du kan læse om HER, men en af dem, jeg ikke havde overvejet, når det kommer til hår-produkter, er nemlig indpakningen, hvor de så vidt muligt bruger genbrugsmaterialer – super cool! Og så er bøtterne så enkle at de er nemme selv at genbruge, når man har brugt sin shampoo op. På deres hjemmeside kan man også læse om alle ingredienser de har i deres produkter, hvilket jeg er ret glad for, hvis man nu skulle komme i tvivl om hvad man egentlig putter i håret.

 

Hvad er jeres favorit-hårpleje?