små ændringer #18

outfit march 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger asos bag thrift skirt leather sued-4 outfit ice cream truck march 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -3 outfit march 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4 Marie for Grazia_Andreea Bogdan-6 3 ways to wear nemesis babe marie my -1 outfit march 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -6-2CLICK THE PHOTOS TO GO TO THE ORIGINAL OUTFIT POSTS

Jeg kan altså ikke lade være med at lave de der semi-uhyggelige collager med mønstre i øjnene, når jeg laver mine “små ændringer” – jeg synes virkelig det er nogen af de fedeste billeder. Udover det lidt uhyggelige billede er mine favoritter denne gang klart de to øverste med den krakelerede væg og det blomsterede skørt.

Hvilke er jeres favoritter?