wants: katrantzou katrantzou katrantzou

Photobucketfind the clothes at: net-a-porter, mytheresa, stylebop and matches

Mary Katrantzou har, siden jeg fik øjnene op or hende, været en af mine klare favoritdesignere Wau, hvor kan den kvinde bare finde ud af at lave nye innovative, spændende og overraskende prints.  Efter at have tjekket hendes seneste kollektion ud på style.com måtte jeg tjekke hvilket tøj, der var i handlen og kigge efter om jeg selv kunne få fingrene i det.. Desværre var priserne lidt for meget i vejret til mit nærige væsen, men alligevel sad jeg og blev helt lykkelig af at surfe nettet for Katrantzous kreationer. Wau, siger jeg jer. Jeg henrykkedes simpelthen ud over hvad jeg havde troet – de prints sendte mit humør helt op til skyerne. Nu ved jeg hvad jeg skal spare op til, når jeg engang skal tage spenderbukserne på og anskaffe mig rigtigt designertøj. Jeg har smidt en collage sammen af nogle af mine yndlings-ting fra AW12-kollektionen. Jeg elsker at hvert stykke tøj kan styles meget simpelt og stadig give et overordentligt interessant outfit – kjolerne ville jeg bruge med røde læber og simple sorte pumps eller brogues med hvide strømper i. T-shirtsene ville jeg smide sammen med en sort læsernederdel eller utroligt stramme bukser. Jakkerne med søde, hvide sommerkjoler eller stramme jeans. Gud, hvor skal jeg bare anskaffe mig et stykke Mary Katrantzou-tøj, jeg er jo forelsket, for søren! Er I lige så entusiastiske som jeg?

Mary Katranzou has, ever since I discovered her, been one of my fave designers. Wow, that woman knows how to do new, innovative, exciting and surprising prints. After having checked out her latest collection at style.com, I had to find out if there was any clothes up for sale, so I could get my hands on her beauties.. Unfortunately it was a bit too pricey for my skimpy wallet, but still I sat in front of my computer, completely astonished by looking at Mary’s creations. Wow, I tell you. I was delighted over my highest expectations – those prints just sent my mood up into the skies. Now I know what to save up for, when I sometime will get the funds to invest in a designer item. I put together a collage with some of my fave pieces from her AW12 collection. I love that each item can be styled very simply and still make for an interesting outfit – I’d style the dresses with red lips and classic black pumps or brogues with white socks in them. The t-shirts with highwaisted black leatherskirts or tight jeans. The jackets with sweet summer dresses or, again, tight jeans. God, I need to get my hands on a piece by Mary Katrantzou, I’m in love, god dammit! Are you just as enthusiastic as I am?