Looking back: 2016 i livsbegivenheder og tanker

Året går på held og jeg har samlet en masse indlæg sammen for at opsummere hvordan mit liv har set ud i 2016. Det første opsummeringsindlæg kommer til at handle om ting, der har dannet rammen om hvad jeg har lavet generelt og her på bloggen.

 

PRAKTIK HOS UFFE BUCHARD/DARLING CREATIVE STUDIO

Jeg startede 2016 med noget enormt spændende, nemlig en måneds praktik(god udnyttelse af lang juleferie) hos idolet Uffe Buchards kreative bureau. Det blev til tre indlæg – ét da jeg lige var begyndt, ét hvor jeg fortalte om alle mine oplevelser i praktikken og ét med sjove anekdoter derfra. 

 

 

PÅ TV

I en periode over et par måneder blev der optaget til et tv-program, hvor nogle fra kanal4 fulgte mig i mit liv som blogger og under modeugen – det blev til 5 indlæg om mine TV-oplevelser. Her før programmerne kom ud, her lige før det første, her før det andet program, her med en opsummering af andet program og her efter det tredje program med tanker om hvordan oplevelsen var.

 

 

TANKER

2016 viste sig også at være året, hvor jeg skulle skrive lidt flere personlige indlæg. Jeg startede året med at skrive historien bag min tatovering. Senere blev det til et lille indlæg med mine tanker omkring Copenhagen Fashion Summit. Derudover brugte jeg ordet “åbenbaring” i to indlægstitler, nemlig dette om hvad bloggen var og skulle blive til og dette om hvordan jeg nu føler om modeugeræset og like-hunts.

 

ROOM TOURS

2016 stor også på en flytning(kun én!) for mit vedkommende, nemlig rykket fra Islands Brygge til Nørrebro. Jeg nåede lige et indlæg om min walk-in garderobe på Bryggen før jeg flyttede ind i dette rum på Nørrebro. 

 

NY UDDANNELSE

Derudover blev 2016 året hvor jeg skulle få mit første 02 i en eksamen for derefter at droppede ud af kunsthistoriestudiet for at begynde på drømmestudiet. Jeg begyndte på uddannelsen Visuel Kommunikation på Malmö Högskola i august og skrev dette indlæg om hvordan det er at studere på den anden side af sundet og dette indlæg om tegnekurset.

 

Hvilke store livsbegivenheder har I haft dette år?