Shop stilen: Mathilde Pedersen

shop mathildes stil gul2

PRINT SHIRT: HERE, YELLOW TROUSERS: HERE, YELLOW SHIRT: HERE, PRINT SKIRT: HERE, PRINT JUMPSUIT: HERE, ORANGE MAXI DRESS: HERE, GLITTER LACE SOCKS: HERE

Da mit indlæg om Mathilde forleden dag var ret populært, synes jeg lige så godt I kunne få lidt mere af hende og hendes stil – så jeg synes et lille shopping-indlæg med Mathilde-tema var på sin plads! Da Mathildes stil(som I så her) er ret så eklektisk, kunne jeg ikke holde mig til bare én collage med ét tema, så I er så heldige at få hele tre shopping-collager med Mathilde-tema: Gul, print og rød & blå.

Jeg er selv helt vild med de gule sager og så kan jeg slet ikke stå for pom-pom sweateren og de røde laksko, som jeg ved Mathilde har i garderoben.

 

mathilde shop stilen multi

PRINT T-SHIRT: HERE, PRINT LEGGINGS: HERE, SHEER CAPE: HERE, CACTUS PRINT SOCKS: HERE, SILVER BALLERINAS: HERE, POM-POM JUMPER: HERE, PRINT ROMPER: HERE

 

mathilde shop stilen rød

RED BOW SHOES: HERE, STRIPE T-SHIRT DRESSHERE, RED SHOULDER CUT-OUT TOP: HERE, BLUE PRINT TROUSERSHERE, RED PRINT DRESS: HERE, PRINT SILK SCARF: HERE