små ændringer #19

outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger nordic blogger awards stine goya-2-2 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger details of the day pink-3 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger pink-1 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -5 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger pink-4 CLICK THE PHOTOS FOR ORIGINAL OUTFIT POSTS

I denne omgang små ændringer har jeg kastet mig over nogle nye mønstre, jeg har fundet på Pinterest og jeg er virkelig begejstret for hvordan de passer ind i sidste måneds outfit-posts. Specielt mit galla-outfit fra Finlandsturen går så lækkert med det blå mønster, som jeg har fundet ud af er print på et sengetæppe fra 1770’ernes England – og derudover bare er virkelig pænt! Det øverste billed er min absolutte favorit denne gang. Derudover er det blå-gule mønster et helt perfekt match til mit sailor-outfit og så kan jeg slet ikke stå for blomsterprintet i mund og øjne på det gule outfit!

Hvilket et dit yndlings?