SS17 store trends #2

Vi tager den en smuule langsom med mine præsentationer af mine trendanalyser fra SS17-showene. Men hey – her kommer anden og sidste del af de store trends, som jeg synes er nævneværdige. Kig med!

 

ss17-nemesis-abbe-trend-collage-yellow

GUL! GUL! GUL!

En hel klar vinder i farve-trend-manegen er min absolutte favoritfarve, gul! Jeg kan ikke få armene ned over hvor populær den her farve kommer til at blive, da det så bliver lige en tand nemmere at få fat i flotte, gule sager fremover. Tør du ikke gå all in på gul, er farven nem at style med både denim og hvid – som eksempel en løs gul skjorte og et par mom jeans eller et guld skørt og en hvid bluse.

 

ss17-nemesis-babe-trend-collage-glitter

ALL THAT GLITTERS

Det ser ud til at pailletter og glimmer er på vej ind i hverdagsgarderoben igen. Absolut også i festgarderoben, hvor glimmeret måske har været lidt væk et stykke tid, men i hverdagsgarderoben kommer den absolut også til at gøre indtog. Som eksempel kunne man style en glitter-nederdel med en ulden sweater eller en glimmer-top over en rullekrave og et par jeans.

 

 

ss17-nemesis-babe-trend-collage-sheer

GENNEMSIGTIGHED

Udover at gennemsigtighed hvad angår produktion af tøj kommer mere og mere i fokus, bliver gennemsigtigheden i selve materialerne også en ting fremover. Vi så hundredevis af bryster gennem klare materialer og lette blonder på catwalksene, men det bliver spændende om det kan lade sig gøre i hverdagsgarderoben.. Hvad tænker I?

 

Hvilke trends er I vilde med? 

 

LÆS MIT ANDET INDLÆG OM STORE TRENDS HER

NEW YORK SS17 FAVORIT-LOOKS HER

LONDON SS17 FAVORIT-LOOKS HER

MILANO SS17 FAVORIT-LOOKS HER

PARIS SS17 FAVORIT-LOOKS HER