Ændringer: cry me a river

Da jeg sad i weekenden og skulle lave det her “ændringer”-indlæg, brugte jeg enormt lang tid på at forsøge mig med forskellige billeder og teste at klippe ting ud og få det til at give mening. Jeg synes ikke altid at alle mine collager har fungeret, hvis ikke der på en måde har været et koncept at bygge op omkring hvad det er jeg klipper ud i billederne og erstatter med noget andet.

Så jeg gennemgik mine gamle indlæg for at se hvad der virkede, og hvad der ikke virkede. Et af mine favoritbilleder var det øverste og nederste fra dette indlæg, hvor det drypper over det hele. Derudover så har jeg også altid bedst kunne li’ de billeder, hvor øjnene eller ansigtet er klippet ud eller tilsløret – som jeg f.eks. gjorde i den her fotoserie. Så denne gang blev det til en mængde collager med temaet gråd. På en måde synes jeg det er et enormt behageligt emne at behandle og at billederne bliver virkelig fine. Jeg kan især godt li’ processen med at klippe tårerne ud på billederne og at forsøge at give dem en slags tyngde og få dem til at virke ægte, til trods for at det er så tydeligt at det er collage.

Hvad synes I?

Se flere kreative “ændringer”-collager

HER, HER, HER, HER, HER, HER, HER, HER, HER, HERHER, HER