looking back: årets outfits #1

året i outfitsGO TO THE OUTFIT POSTS: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12

Så er det igen tid til at kigge tilbage på årets outfits og jeg har gennemgået hele årets outfit-indlæg for at finde dem, jeg synes var de allerbedste.. Og jeg tænker at lave en lille afstemning for at måle temperaturen hos jer – hvilket outfit er jeres favorit?

Jeg er personligt tosset med outfit 1 på grund af det fine, prinsesseagtige look og outfit 2 på grund af firser-fornemmelserne. Outfit 5 har det perfekte mønstermix og outfit 9 for den perfekte silhouet. Og sidst men ikke mindst, outfit 10 – den fjollede og skønne silkekjole, jeg lånte til Elle Style Award!

 

Skriv numrene på de outfit I bedst kan lide i kommentarerne og endelig også gerne hvorfor! 

 

Forresten: hvis du vil spice dit eget nytårsoutfit op og vinde en formidabel, fluffy fjerjakke, så tjek endelig NEMESIS, BABEs facebookside ud!